Îmbrățișează o carieră plină de satisfacții alături de echipa GAM

Credem că atunci când pui pasiune în ceea ce faci, cariera ta devine o profesie.

Principiile noastre

Investim în echipa noastră.

Suntem adepții ideii că succesul unei companii înseamnă, în primul rând, oamenii pe care se bazează. De aceea, investim în dezvoltarea profesională a celor care vor să crească alături de noi. Credem că dorința de a ști și a face lucrurile să se întâmple este, de multe ori, mai importantă decât experiența. Dacă vii cu potențialul, vom găsi o modalitate să ne dezvoltăm împreună.

Suntem o companie stabilă.

Vom fi aici pentru mult timp de acum încolo. Vrem să dezvoltăm un business sustenabil, care să crească în mod organic și, de ce nu, să rămână copiilor și nepoților noștri drept modelul unei afaceri de succes.

Avem o echipă tânără și oferim un mediu de lucru relaxat.

Media de vârstă a companiei este de 30 de ani. În tot ceea ce facem este nevoie de meticulozitate, dexteritate și viteză, însă nu uităm să zâmbim la finalul zilei și să ne batem pe umăr pentru munca bine dusă la capăt.

Ne preocupă dezvoltarea profesională a angajaților noștri.

Avem un plan de carieră bine pus la punct! Când intri în echipa noastră, știi exact care sunt opțiunile de avansare. Avem o organigramă și o structură clar-definite, în așa fel încât oricine vine pe o poziție de entry-level știe unde, când și cum poate fi promovat.

Ne luăm în serios responsabilitățile financiare.

La noi în echipă este de la sine înțeles că nu vei avea griji inutile. Cum este și firesc, ai salariul mereu la timp și întotdeauna pe cartea de muncă.

Nume postDepartamentLocatieData
Operator introducere, validare și prelucrare dateDepozitSediul GAM02/05/2022Aplica

Suntem aici pentru că avem grijă de fiecare membru al echipei GAM. Dacă ai credința că avem aceleași valori și ai identificat un post pentru care ești potrivit(ă), trimite-ne CV-ul tău la adresa cariere@archive.ro