Inapoi in pagina de servicii

Depozitare arhivă documente

Elimină riscurile legate de integritatea și conformitatea arhivării documentelor companiei tale și eliberează-ți echipa de activitățile redundante, alegând depozitarea în condiții de maximă siguranță.

Ce înseamnă să depozitezi arhiva companiei la noi?

100% siguranță și securitate.

Fiecare dintre cele 5 depozite pe care le deținem în prezent este supravegheat 24/7 iar accesul se face doar pe bază de card magnetic, excluzând astfel accesul în depozite al persoanelor neautorizate. În plus, fiecare depozit este asigurat cu cel mai performant sistem de stingere a incendiilor prezent în România.

Algoritmi inteligenți de depozitare

Am redus la minimum riscul ca o întreagă arhivă să fie alterată, organizând plasarea distribuită în depozite diferite a documentelor unei singure companii.

Trasabilitate completă a arhivei, inclusiv prin aplicația online

Fiecare cutie cu documente este marcată cu un cod unic de bare, ceea ce ne permite să îți oferim în orice moment detalii privind locația arhivei, chiar și atunci când aceasta este mutată, dar și să răspundem rapid solicitărilor de acces la documente. Poți verifica și tu conținutul cutiilor depozitate prin aplicația noastră online.

Acces facil la documente

Când ai nevoie de documente din arhiva companiei tale este suficient să le soliciți, în format fizic sau electronic. Noi ne asigurăm că documentele ajung la tine, direct cu flota noastră, în 24 de ore, în regim standard sau în 2-4 ore, în regim de urgență. Tu alegi!

Timpi de consultare a documentelor

  • 15 minute pentru scanareadocumentelor aflate în Arhiva Deschisă
  • 2 ore pentru livrarea fizică a documentelor din Arhiva Deschisă
  • 4 ore pentru documentele aflate în arhiva închisă (cutii depozitate)

  • 4 ore pentru scanarea documentelor aflate în Arhiva Deschisă
  • 24 de ore pentru documente din arhiva standard, cu transmitere prin e-mail
  • 24 de ore pentru livrarea fizică a unei cutii aflate în depozit
  • 24 de ore pentru livrarea fizică a documentelor aflate în Arhiva Deschisă
  • 48 de ore pentru livrarea fizică a unui document dintr-o cutie din arhiva standard (cutii închise)

Depozitare resposabilă

Fiecare indicator de securitate al depozitelor GAM este urmărit cu atenție și evaluat anual în cadrul auditărilor interne și externe. Ne asigurăm, astfel, că putem să-ți livrăm întotdeauna servicii la calitatea promisă.