Inapoi in pagina de servicii

Prelucrare arhivistică și selecționare arhivă expirată

Este chiar simplu să menții criteriile de conformitate cerute de normele Arhivelor Naționale ale României

Menține o arhivă perfect organizată fără să-ți crești costurile! Află cum:

Toate cerințele legale îndeplinite

Stăpânim în mod impecabil cunoștințele despre fiecare prevedere a Legii Arhivelor Naționale nr. 16/1996, precum și normele de aplicare, atât pentru că lucrăm cu ele în fiecare zi, de 22 de ani, cât și pentru că suntem foarte pasionați de ceea ce facem.

Fiecare arhivă de care ne ocupăm este inventariată și organizată în conformitate cu aceste prevederi, iar tu ai acces instant la evidența electronică.

Prelucrare și management intuitiv al arhivei

Organizăm meticulos fiecare document din arhivă pentru ca tu să poți realiza inventare de selecționare automate cu ajutorul aplicației noastre digitale, oricând ai avea nevoie.

Vei fi surprins cât de ușor este acum și să faci selecția după liste de inventar sau în baza prevederilor Legii contabilității!

Acuratețea procesului de prelucrare în timp a arhivei

Compania ta are nevoie să păstreze în timp un număr limitat de documente. Sistemul nostru inteligent de prelucrare, organizare și selectare a documentelor în funcție de cerințele legislative cu privire la perioada de retenție a datelor îți oferă siguranța că arhiva ta își păstrează întotdeauna dimensiunea și conținutul corect.

Știm cu exactitate ce documente și-au depășit ciclul de viață și îți punem la dispoziție instrumente eficiente prin care documentele sunt eliminate din inventar, dar și din arhiva companiei tale.

Riscuri eliminate în cazul operațiunilor de control

Am creat un set de proceduri specifice pentru instituțiile publice, astfel că nicio cerință a inspectorilor Arhivelor Naționale nu îți va părea prea greu de rezolvat.

Mai mult, suntem alături de tine, pas cu pas, pe perioada de derulare a controlului Arhivelor Naționale, cu consultanță și asistență practică în verificarea oricărui inventar pe care l-am efectuat pentru compania ta.

Eficiența costurilor este tangibilă

Suntem întotdeauna transparenți cu privire la fiecare operațiune de prelucrare a unei arhive și știm cum să rezolvăm micile probleme care au dat bătăi de cap echipei tale până acum.

Când tragi linie la final de an, eficiența operațiunilor care țin de arhiva de documente a companiei tale va fi evidentă în calculele financiare, dar și în timpul câștigat de echipa ta.