Inapoi in pagina de servicii

Procesare documente financiar-contabile

Accelerează procesele financiar-contabile și asigură-te că fiecare factură, chitanță sau contract ajunge la timp la contabil.

Te ajutăm să creezi o relație aproape perfectă între echipa ta și compania de contabilitate.

Fiecare document contabil, la locul lui

Între zilele 1 și 5 ale fiecărei luni ne ocupăm de organizarea tuturor documentelor care stau la baza înregistrărilor contabile. Fără frustrări în echipa ta sau cea a firmei de contabilitate și fără amenzi pentru întârzieri inutile.

Indiferent de format, o organizare impecabilă

Putem organiza cu la fel de multă ușurință documente care vin în saci, sacoșe sau cutii, cât și documente preluate electronic de la furnizori, astfel încât rezultatul să fie conform cerințelor experților contabili.

Atunci când este nevoie, digitalizăm rapid fiecare document și reconstituim dosarele pentru a le trimite la timp companiilor de contabilitate care întocmesc raportările către autorități.

Inteligență Artificială pentru o contabilitate exactă

Te ajutăm să-ți regândești fluxul de operațiuni contabile cu ajutorul unui software dedicat care utilizează Inteligența Artificială pentru a extrage datele din facturi și le trimite automat în programul de contabilitate.

Având la dispoziție metode multiple de validare și algoritmi care asigură corectitudinea preluării datelor, poți reduce considerabil costurile cu contabiliatea primară și îți poți valorifica mai bine resursele umane.

Contabilitate primară on-demand

Când arhiva de documente contabile sau de orice alt tip este deja disponibilă în depozitele sau cloud-ul GAM, te sprijinim cu un serviciu complementar de contabilitate primară.

Astfel, ai, în termenul legal și în orice format solicitat de departamentul tău de contabilitate ori de experții contabili colaboratori, toate documentele contabile primare, evidența exactă a clienților și furnizorilor, precum și vizibilitate asupra stocurilor atunci când lucrezi cu mărfuri.