Investitie de 400.000 de euro pentru protejarea arhivei

Pana de curand, incediile erau cei mai de temut dusmani ai arhivelor. Ce nu era mistuit de flacari, era distrus de apa folosita la stingerea incendiilor. Vestea buna este ca tehnologia de ultima ora folosita in arhivare, vine in ajutorul companiilor si al managerilor de arhive, oferind solutii simple si sigure.

Pastrarea in siguranta a documentelor din arhive este o adevarata provocare pentru orice companie, pentru ca prezinta doua mari dezavantaje: ocupa spatiu la birou si poate sa arda foarte usor sau sa fie distrusa in cazul inundatiilor.

Articolul integral pe yoda.ro: Investitie de 400.000 de euro pentru protejarea arhivei

Alte articoleGazul care stinge incendiile în cinci minute

Un sistem antiincendiu importat din Olanda ar putea fi salvator pentru tonele de documente din arhivele de stat şi ale companiilor particulare... Vezi mai multAfaceri de aproximativ 700.000 euro, în prima jumătate a anului. Ştefan Ecxarcu: „Global Archive Management a arhivat peste 220 de kilometri liniari de documente”

Ştefan Ecxarcu este directorul Global Archive Management (GAM), companie românească, care se ocupă de arhivarea şi depozitarea documentelor. Vezi mai multŞtefan Ecxarcu, manager general Global Archive Management: Datele, cel mai de preţ activ al companiilor

Ştefan Ecxarcu este un tânăr care a decis să lase o carieră promiţătoare în IT pentru ceea ce părea la început o muncă de rutină... Vezi mai mult


Pentru eliberări adeverințe de grupă, de vechime, de venituri și de sporuri completează cererea:

Clienti/Angajati societati active:

Clienti/Angajati societati lichidate:

Program de lucru cu publicul – zilnic de Luni pana Vineri in intervalul orar 10.00-12.00

Vezi Tarife practicate pentru prestarea de servicii arhivistice – societati lichidate (tarifele nu contin TVA)


Intră în contact cu noi pentru oferta personalizată

Te ajutăm să identifici rapid nevoile de arhivare pentru compania ta. Vei primi răspunsul nostru în maximum 3 ore.