Afaceri de aproximativ 700.000 euro, în prima jumătate a anului. Ştefan Ecxarcu: "Global Archive Management a arhivat peste 220 de kilometri liniari de documente"

* „Tehnologia este coloana vertebrală a oricărui sistem de gestiune”

Ştefan Ecxarcu este directorul Global Archive Management (GAM), companie românească, care se ocupă de arhivarea şi depozitarea documentelor. La conducerea GAM a ajuns în anul 2015, dar compania era de şapte ani pe piaţă.

În prezent, firma deţine o suprafaţă construită de depozitare de aproximativ 21.000 de metri pătraţi, în trei depozite, iar în curând va fi deschis şi al patrulea.

În acest moment, compania este pe locul al doilea din ţară din punct de vedere al volumului de arhivă deţinut în depozitele proprii.

Articolul integral pe Bursa.ro: Afaceri de aproximativ 700.000 euro, în prima jumătate a anului

Alte articoleGazul care stinge incendiile în cinci minute

Un sistem antiincendiu importat din Olanda ar putea fi salvator pentru tonele de documente din arhivele de stat şi ale companiilor particulare... Vezi mai multAfaceri de aproximativ 700.000 euro, în prima jumătate a anului. Ştefan Ecxarcu: „Global Archive Management a arhivat peste 220 de kilometri liniari de documente”

Ştefan Ecxarcu este directorul Global Archive Management (GAM), companie românească, care se ocupă de arhivarea şi depozitarea documentelor. Vezi mai multŞtefan Ecxarcu, manager general Global Archive Management: Datele, cel mai de preţ activ al companiilor

Ştefan Ecxarcu este un tânăr care a decis să lase o carieră promiţătoare în IT pentru ceea ce părea la început o muncă de rutină... Vezi mai mult


Pentru eliberări adeverințe de grupă, de vechime, de venituri și de sporuri completează cererea:

Clienti/Angajati societati active:

Clienti/Angajati societati lichidate:

Vezi Tarife practicate pentru prestarea de servicii arhivistice – societati lichidate (tarifele nu contin TVA)


Intră în contact cu noi pentru oferta personalizată

Te ajutăm să identifici rapid nevoile de arhivare pentru compania ta. Vei primi răspunsul nostru în maximum 3 ore.