Inapoi in pagina de servicii

Eliberare adeverințe de grupă, de vechime, de venituri și de sporuri

Maximizează relația cu foștii angajați și păstrează buna reputație a companiei tale pe termen lung.

O întreagă echipă de Inspectori de Resurse Umane este la dispoziția ta și te ajută să întocmești corect dosarul de pensie. Află cum:

Echipă experimentată

Am creat în cadrul echipei noastre o divizie formată din Inspectori de Resurse Umane a căror expertiză este întocmirea și eliberarea de adeverințe (de grupă, de vechime, de venituri, de sporuri) culegand informatiile din toate categoriile de documente (dosare de personal, state plată) inclusiv cele pe model vechi (începând cu anul 1950).

Ne poți solicita date (stabilirea de sporuri, încadrarea în grupe superioare de muncă sau stabilirea de venituri suplimentare) pentru întocmirea adeverințelor necesare în vederea depunerii dosarului de pensie pentru foștii tăi angajați,.

Informații disponibile pentru orice companie

Informațiile care stau la baza întocmirii adeverințelor sunt disponibile pentru orice companie a cărei arhivă este gestionată sau organizată de noi, inclusiv pentru companiile care au dat faliment sau și-au încetat activitatea în orice alt mod.

Relație echitabilă companie-angajat

Urmăm un set de principii solide în acest serviciu, iar acuratețea datelor și conformitatea cu legislația în vigoare oferă garanții clare atât angajatului, în stabilirea corectă a drepturilor sale, cât și companiilor în protecția față de pretenții ulterioare nefondate ale colaboratorilor.