Inapoi in pagina de servicii

Eliberare adeverințe de vechime, de venituri și de sporuri

Maximizează relația cu foștii angajați și păstrează buna reputație a companiei tale pe termen lung

O întreagă echipă de Inspectori de Resurse Umane este la dispoziția ta și te ajută să întocmești corect dosarul de pensie. Află cum:

Echipă experimentată

Am creat în cadrul echipei noastre o divizie formată din Inspectori de Resurse Umane a căror expertiză este întocmirea și eliberarea de adeverințe din state plată pe model vechi (începând cu anul 1950).

Ne poți solicita date pentru întocmirea adeverințelor necesare realizarea dosarului de pensie pentru foștii tăi angajați, stabilirii sporurilor, încadrării în grupe superioare de muncă sau stabilirii de venituri suplimentare. Îți oferim modelul nostru de adeverință, aici, dar ne poți pune la dispoziție și alt format, dacă îți este mai util, vom face tot posibilul să îl completam conform solicitării.

Informații disponibile pentru orice companie

Informațiile care stau la baza întocmirii adeverințelor sunt disponibile pentru orice companie a cărei arhivă este gestionată sau organizată de noi, inclusiv pentru companiile care au dat faliment sau și-au încetat activitatea în orice alt mod.

Relație echitabilă companie-angajat

Urmăm un set de principii solide în acest serviciu, iar acuratețea datelor și conformitatea cu legislația în vigoare oferă garanții clare atât angajatului, în stabilirea corectă a drepturilor sale, cât și companiilor în protecția față de pretenții ulterioare nefondate ale colaboratorilor.